%18-%22 Tonerli Olup Organik Gübre Karışımına Katılabilmektedir. Bitkinin Cinsi Ve Üzerinde Yetişeceği Toprağın Analizine Göre Demir Uygun Oranda Katkı Maddesi Olarak Kullanılır.
%18-%22 tonerli olup organik gübre karışımına katılabilmektedir. Bitkinin cinsi ve üzerinde yetişeceği toprağın analizine göre demir uygun oranda katkı maddesi olarak kullanılır. Leonardit, eklenen doğal demiri bitkinin alabileceği biçimde şelatlama özelliğine sahiptir.Yükleme: 0,234 saniye - Şuan Sitede: 162 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2025 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir.
Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz.
Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.